Galery

Галерия снимки от благотворителна инициатива "Дари левче, подари любов"

Дари левче, подари любов

       Под този надслов протече благотворителната инициатива по повод 75-годишният юбилей на Медицински Колеж Пловдив, организиран от студентите от втори курс специалност „Инспектор по обществено здраве“.

        По инициатива на студентките Атанаска Радева и Айсел Кадир, както и под ръководството на г-жа Веска Кафадарова административен ръководител на курса и г-жа Диана Кирева ръководител на специалността, бяха ръчно изработени „валентинки“ с послания. В изработването им се включиха всички студенти от курса. Студентите Веселина Илиева и Георги Стефанов се погрижиха за рекламирането на инициативата.

        По случай Денят на влюбените на 13 и 14 февруари студентите Атанаска Радева, Айсел Кадир, Ивелина Тодорова, Паолина Николова, Диана Желева и Иван Ангелов предлагаха посланията срещу скромната сума 1 лев.

       Събраните средства от инициативата са 1237 лева и  ще бъдат предоставени на сдружение „Паралелен свят“  за разкриването на център за социална рехабилитация и интеграция за деца и младежи с увреждания.

       Студентите и преподавателите от специалността благодарят на всички  от Медицински Колеж  за подкрепата и направените дарения.

 

ЛЮБОВ е да раздаваш

душата си без жал

и мигом да забравяш

кому, какво си дал!Благотворителна кампания в подкрепа на сдружение „ Паралелен свят“ организирана и осъществена от Медицински колеж – Пловдив във връзка с честването на 75- тия юбилей от създаването на учебното заведение